Om oss

Hundförsäkring.nu startades med målet att bli den bästa och största portalen om hundförsäkringar i Sverige. Hundförsäkring.nu lämpar sig för alla som köpt hund och ska hitta den bästa hundförsäkringen i en djungel av försäkringar. Vi jämför nämligen alla försäkringsbolag och ställer deras villkor mot varandra så att du som besökare lätt ska hitta det som passar just dig!

Historia

Hundförsäkring.nu startade 2016 då vi insåg att det inte fanns en bra och oberoende guide för svenska hundförsäkringar. Sedan dess har vi jämfört alla hundförsäkringar i Sverige och recenserat dess innehåll så att du som hundägare lätt ska hitta en bra hundförsäkring för dig och din hund.

Teamet

Jakob Thorselius Jakob Thorselius [email protected] Jakob har tidigare arbetat med verksamhetsutveckling på ideella föreningar såsom Mattecentrum och Kodcentrum där barn och unga får gratis hjälp med matematik och programmering. Grundläggande kunskaper inom matematik är enligt Jakob en bärande grund för att kunna fatta bra beslut när man ska låna pengar.


Viktor Svensson Viktor Svensson [email protected] Viktor har flera års erfarenhet av automatiserad datainsamling. Han har tidigare arbetat på en av de större bostadssajterna i Sverige och studerar även juridik vid Lunds universitet. Viktor brinner för att göra de juridiska aspekterna av privatekonomi mer lättillgängliga och begripliga.

Hur vi betygsätter hundförsäkringar

Vi betygsätter varje hundförsäkring utifrån: Karenstid, ålder, veterinärvård, livförsäkring, självrisk och pris. Detta är de viktigaste punkterna att jämföra vid val av hundförsäkring. Betyget för varje punkt är på en skala 1 - 5. I dagsläget är exempelvis Moderna Försäkringar rankade 1:a hos oss med 5 av 5 möjliga stjärnor.

Kontakta oss

Du når oss via mailadressen [email protected] eller på telefonnummer 08 – 520 275 95.

Vi finns tillgängliga att besvara dina frågor vardagar 08:00 – 20:00 och helger 10:00 – 15:00.

Företagsuppgifter

Hundförsäkring.nu ägs av Veloxia AB som tillhandahåller ett flertal jämförelsetjänster på nätet.

Veloxia AB
Tideliusgatan 54
118 69, Stockholm